Autógumik olcsón,
gyorsan, kényelmesen!

Continental Ecocontact 6 gumiabroncs képe

Continental EcoContact 6

195/65R15 91V

nyári gumi
személygépkocsi
kátyúgarancia
raktáron
71dB
35 100 Ft +1 790 Ft szállítás

Continental
Continental gyárat 1871 -ben Hannoverben, Németországban alapította 9 bankár. Mára a világ számos országában 193 üzemében több mint 160 ezer munkavállalót foglalkoztató vállalat a Continental AG. Kiemelkedő német precizitás, innováció és prémium minőség jellemzi a Continental gumiabroncsokat.

EcoContact 6
Az EcoContact 6 méretre szabott mintázatot kínál, ahol az abroncs szélessége és a mintázati árkok száma tökéletesen harmonizált. Ez a legjobb kompromisszumot eredményezi az abroncs teljesítményét illetően száraz és vizes úton. Ez tovább növeli a biztonságot olyan helyzetekben, mint például a sávváltás. Innovatív aszimmetrikus mintázatának köszönhetően az abroncs mindig tartja a kapcsolatot az útfelülettel. Az EcoContact 6 főbb jellemzői közé tartozik még a maximális üzemanyag-hatékonyság, mely a továbbfejlesztett alapanyag keveréknek és a szilika hatékony eloszlásának köszönhető.
Jellemzők:
- maximális üzemanyag-hatékonyság a továbbfejlesztett alapanyag-keveréknek és a szilika hatékony eloszlásának köszönhetően
- kiemelkedően hosszú élettartam
- tökéletes tapadás és kezelhetőség
Teszteredmények:
- ADAC 2020-ban 235/55 R17 –es méretben ”ajánlott” minősítés