Autógumik olcsón,
gyorsan, kényelmesen!

Házhozszállítás:

A házhozszállítás menete:

Az abroncsok házhozszállítását, a 24H futárszolgálat segítségével juttatjuk el a megadott címre. Házhozszállítás, csak Magyarországon belüli címre lehetséges. A szállítás napján, a kiszállítást végző futár, felveszi a kapcsolatot a megrendelővel, egy időpont intervallum egyeztetés céljából. A megkeresés lehet telefonos formában, vagy esetleg e-mailben is, ebből kifolyólag kifejezetten fontos tényező az e-mail cím sáv pontos kitöltése.
A csomag átvételkor, a számla rendezése készpénzben történik a futárnál. A számlán feltüntetett összeg, tartalmazza a szállításnak a díját is, ami abroncsonként 1590 forint.
A csomag kiszállításakor a megrendelő aláírással igazolja a csomag hiánytalan, sérülésmentes teljesítést.
A csomag tartalmáról, és a szállítási költségről kiállított számla a kiszállított termékre ragasztva, vagy a termék csomagolásában található meg.

Elállási jog / Visszaszállítás:

A 45/2014. Kormányrendelet értelmében a vásárlót elállási jog illeti meg. Az elállási jog a termék kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül illeti a Felhasználót. Visszamondást csak fel nem szerelt termékek estében, lehet kérni. A rendeléstől való elállást követő visszaszállítási díj a megrendelőt terheli. A visszaszállítás díja 1590 forint. abroncsonként.